Hoppa till sidans innehåll

Knattegruppen


Vi har alla de senaste dagarna följt uppdateringarna i restriktionerna och väljer att följa Skånes friidrottsförbund rekommendationer http://www.skanefriidrott.org/skarpta-restriktioner-i-skane


Barn födda: 2011-2014
Träningstid: Måndag 17.15-18.30
Plats: Söderslättshallen B-hallen
Tränare: Emilia, Melvin, Betty och Bella
-
Ingång till B-hallen genom nödutgången vid grinden till Östervångsstadion, dörren kommer vara öppen en längre tid och barnet får lov att gå in när de kommer. Ni föräldrar får fortsatt inte följa med in i hallen. Skulle det bli att några kommer samtidigt eller dörren har råkat gå igen vänta med avstånd och knacka gärna på dörren så någon tränare kommer och öppnar.
-
Vid hämtning kommer barnen komma ut efter hand till er föräldrar där ute och även här tänk på att sprida ut er om ni behöver vänta någon minut. Så fort ditt barn kommit ut ber vi er att avlägsna er så det inte blir trångt.
-
Som tidigare har vi handsprit på plats och ger barnen med jämna mellanrum samt anpassar vi innehållet för att det inte ska dela redskap. På grund av det kommer vi fortfarande bara kunna göra en del av vad friidrott innebär. 
-
Tänk på att lämna ditt barn ombytt och om ditt barn visar minsta förkylningssymtom får ni stanna hemma. Är ni inte bekväma med att ditt barn deltar i träningen just nu är det okej, meddela bara så håller vi platsen.
-
Att tänka på!
- Söderslättshallen är öppen igen så vi har tillgång till toaletter, men det är bra om ditt barn går på toa hemma innan träningen.
- Du som förälder kommer behöva lämna ditt barn och sedan lämna stadion, ta gärna en promenad eller njut av solskenet i närliggande område. 
- Med rådande restriktioner kommer vi göra det bästa vi kan men vi kommer inte kunna göra allt, det vi inte kan göra nu tar vi igen när restriktionerna lättar.
- Prata gärna med ditt barn om att tänka på att inte ha närkontakt med andra på träningen.
- Se även till att ditt barn tvättar händerna hemma innan och efter träningen för att minska risken för smittspridning.


Det skulle vara mycket positivt med förstärkning av ledare för att kunna bibehålla vår goda träningskvalitet. Ledarutbildning tillhandahålles av föreningen!


Vi finns på facebook

 

Intresserad av att börja träna?

Anmäl er i vårt formulär 

Vid frågor kontakta gärna tränarna vid träningstillfälle eller via:

Anna Andersson, anna.andersson@trelleborgfriidrott.com

 

Uppdaterad: 12 FEB 2020 22:47 Skribent: Andreé Gentile Persson

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info