Hoppa till sidans innehåll

Knattegruppen


Med anledning av kommunens beslut att stänga alla idrottsanläggningar till den 24/1 så förväntar vi att dra igång träningen igen den 25/1.

Vi har alla de senaste dagarna följt uppdateringarna i restriktionerna och väljer att följa Skånes friidrottsförbund rekommendationer http://www.skanefriidrott.org/skarpta-restriktioner-i-skane

Barn födda: 2011-2014
Träningstid: Måndag 17.15-18.30
Plats: Söderslättshallen B-hallen
Tränare: Emilia, Melvin, Betty och Bella
-
Vi samlas vid nedre ingången där bowlingen går in, dörren kommer bara vara öppen en stund då vi sedan måste stänga den under själva träningen. Utsläpp sker på samma ställe.
-
Givetvis genomförs träningen under anpassade former och med så lite fysisk kontakt som möjligt. Däremot är det ännu viktigare nu att ni håller ert barn hemma om hen visar minsta förkylningssymtom. Känner du som förälder att det inte känns helt 100 att skicka ditt barn till träningen är det upp till er att ta beslutet och vi respekterar det. Meddela gärna om ni väljer att ta ett längre uppehåll så vi inte stryker ditt barn från gruppen. 
-
Att tänka på!
- Söderslättshallen är öppen igen så vi har tillgång till toaletter, men det är bra om ditt barn går på toa hemma innan träningen.
- Du som förälder kommer behöva lämna ditt barn och sedan lämna stadion, ta gärna en promenad eller njut av solskenet i närliggande område. 
- Med rådande restriktioner kommer vi göra det bästa vi kan men vi kommer inte kunna göra allt, det vi inte kan göra nu tar vi igen när restriktionerna lättar.
- Prata gärna med ditt barn om att tänka på att inte ha närkontakt med andra på träningen.
- Se även till att ditt barn tvättar händerna hemma innan och efter träningen för att minska risken för smittspridning.


Det skulle vara mycket positivt med förstärkning av ledare för att kunna bibehålla vår goda träningskvalitet. Ledarutbildning tillhandahålles av föreningen!


Vi finns på facebook

 

Intresserad av att börja träna?

Anmäl er i vårt formulär 

Vid frågor kontakta gärna tränarna vid träningstillfälle eller via:

Anna Andersson, anna.andersson@trelleborgfriidrott.com

 

Uppdaterad: 12 FEB 2020 22:47 Skribent: Andreé Gentile Persson

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: This is a mailto link

Se all info