Hoppa till sidans innehåll

Registrering


Registrering - obligatorisk för alla medlemmar i IFK Trelleborg Friidrottsklubb
För att få bättre underlag för vår försäkring, kunna effektivisera närvaroregistreringen och lämna in LOK-ansökningar måste du som är medlem i klubben registrera dig. Vi behöver dina uppgifter för att kunna registrera dig som medlem i Svenska Idrottsförbundets officiella register och få LOK-stöd och vi behöver telefonnummer och email för att kunna kontakta dig och informera.

Tack vare GDPR så måste vi ändra i hur vi registrerar och registerför medlemmar. För att vara medlem i föreningen måste du anmäla dig i detta formulär och betala in medlemsavgiften. Även ni som bara provar på att träna måste också registrera er.

När du registrerat dig får du ett kvittens-mail som innehåller en länk för att justera dina uppgifter eller markera att du slutat.

Genom att fylla i och skicka i detta formulär så medger du att vi behandlar dessa uppgifter enligt följande:

  • Email och telefonnummer kommer vi att använda ganska friskt för att informera och uppmana att hjälpa till vid arrangemang. Som medlem eller förälder i en ideell allmännyttig förening är du självklart beredd på att ställa upp och hjälpa till i klubben.
  • Vi behöver personnumret med alla siffror för att kunna söka LOK-stöd av stat och kommun.

Vi lämnar inte ut personnummer, mobilnummer och email, annat än för LOK-ansökningar där personnummer måste används - inte vårt påfund utan myndigheternas

För anmälan och deltagande i tävlingar används namn och och ofta födelseår. Namn och resultat kan utan vidare publiceras av arrangerande förening samt massmedia, och sparas i föreningen för resultat-statistik.

Du som vill börja träna Fyll i on-line formuläret här 

Du som bara vill uppdatera kontaktuppgifter eller lämna meddelande, använd det här formuläret

Kjell Hansson, kassör IFK Trelleborg Friidrottsklubb

Uppdaterad: 25 AUG 2019 21:22 Skribent: Kjell Hansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info