Hoppa till sidans innehåll

Uppstart vt 21

01 FEB 2021 12:06
Hej föräldrar till barn i knatte- och ungdomsgruppen.
Friidrotten har nu fått klartecken att köra igång träningen och vi kör igång redan i veckan som kommer. 
  • Skapad: 01 FEB 2021 12:06

Hej föräldrar till barn i knatte- och ungdomsgruppen.
Friidrotten har nu fått klartecken att köra igång träningen och vi kör igång redan i veckan som kommer. 
Som tidigare har vi handsprit på plats och ger barnen med jämna mellanrum samt anpassar vi innehållet för att det inte ska dela redskap. På grund av det kommer vi fortfarande bara kunna göra en del av vad friidrott innebär. 
Fortsatt sker ingång till B-hallen genom nödutgången vid nedre ingången till Söderslättshallen, dörren kommer vara öppen en längre tid och barnet får lov att gå in när de kommer. Ni föräldrar får fortsatt inte följa med in i hallen. Skulle det bli att några kommer samtidigt eller dörren har råkat gå igen vänta med avstånd och knacka gärna på dörren så någon tränare kommer och öppnar.
Vid hämtning kommer barnen komma ut efter hand till er föräldrar där ute och även här tänk på att sprida ut er om ni behöver vänta någon minut. Så fort ditt barn kommit ut ber vi er att avlägsna er så det inte blir trångt.
Tänk på att lämna ditt barn ombytt och om ditt barn visar minsta förkylningssymtom får ni stanna hemma. Är ni inte bekväma med att ditt barn deltar i träningen just nu är det okej, meddela bara så håller vi platsen. 
Knattegruppen tränar som innan måndagar 17.15-18.30 i B-hallen
Ungdomsgruppen kommer ha ALL måndagsträning utomhus 17.30-19.00 då löpargången är för liten även för delade grupper. Men onsdagar är vi inne i B-hallen 17.30-19.00
I samband med att vi drar igång är det också dags att betala medlemsavgiften (årsavgift) hur mycket hittar ni här. Får ni inte plats med alla uppgifter så prioritera namn och personnummer.
Skribent: Andreé Persson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info