Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsgruppen: Träning i och efter påsk

09 APR 2020 23:15
  • Skapad: 09 APR 2020 23:15

Hej alla föräldrar!

Först och främst en uppdatering om fredagen den 10 april. Vi har valt att inte ha samträning med de andra klubbarna då restriktionerna stramats åt, dock tänker vi köra ett lite längre träningspass själv i Trelleborg. 
 
Vi kommer alla tre vara på plats och erbjuda träning fredag eftermiddag 13.00 - ca 16.00. Vi kommer dela upp tiden i två pass med fruktstund på mitten, OBS medtag egen frukt. Hoppas ni har förståelse för att det inte blir som vi planerat från början men med rådande restriktioner kan vi inte erbjuda något annat än detta. Vi hoppas att alla som är FRISKA kommer och njuter av lite härligt träning (förhoppningsvis i strålande solsken) innan eventuellt påskfirande drar igång. Detaljer kring upplägget på fredag går vi igenom med de aktiva på fredag. 
 
Efter påsk (start tisdag 14 april) kommer vi ändra om tiderna lite på tisdagar och torsdagar. Calle (kastträning) kommer vara 17.30-19.00 medan Anna och Eric (hopp och sprint) kommer köra 18.00-19.30 istället. Vill man träna kast kommer man 17.30 annars kommer man kl 18.00 och det beslutet får man ta själv hemma och det får lov att skifta vecka för vecka. 
 
I dessa Coronatider gör vi så gott vi kan och efterhand som restriktionerna eventuellt ändras kommer vi uppdatera hur vi agerar i frågan. Det ni kan göra för att hjälpa är att se till att ditt barn inte kommer till träningen om hen har förkylningssymtom och se till att ditt barn tvättar händerna innan och efter träningen för att minska risken för smittspridning. 
 
Mvh Tränarna
Skribent: Catharina Ivarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info