Hoppa till sidans innehåll

Träning ungdomsgruppen

16 MAR 2020 21:51
Information om träning i ungdomsgruppen framöver
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 21:51

Hej

Ungdomsgruppen kommer fortsätta ha tisdags och torsdagsträningar närmsta tiden, dock är onsdagsträningen inställd då Södan är stängd. Vi tränare har under dagen diskuterat och kommit fram till att vi redan nu kommer flytta ut träningen helt utomhus och anpassa den till att använda så lite redskap som möjligt och se till att vi håller lite avstånd. 
Vi kommer fram till påsk ha tisdag och torsdagsträning på Östervångsstadium 17.30-19.00. Se till att klä era barn ordentligt då det inte direkt är varmt ute just nu och om ditt barn, oavsett ålder, har förkylningssymtom håll dem hemma och gärna ett par extra dagar. 
I slutändan är det ni som föräldrar som beslutar om ni väljer att skicka iväg era barn till träningen och vi har förståelse för om ni väljer att hålla era barn hemma. Väljer ni  att hålla era barn hemma närmsta tiden svara gärna med ett vändande mejl så vi har lite koll på hur många som inte kommer dyka upp.  
Då vi inte har direktkontakt med alla aktiva ser vi gärna att du/ni om föräldrar förmedlar essensen i detta mejl till ditt/ert barn. Som vanligt, har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er!
Mvh Tränarna
Skribent: Catharina Ivarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info