Hoppa till sidans innehåll

Föräldramöte 14 mars

14 MAR 2016 00:27
Måndagen den 14 mars klockan 18.00 bjuder vi in till föräldramöte i IFK Trelleborg Friidrott. Mötet är i klubblokalen, Vångavallens huvudläktare. Observera att träningen den kvällen är inställd!
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2016 13:36

Måndagen den 14 mars klockan 18.00 bjuder vi in till föräldramöte i IFK Trelleborg Friidrott. 
Mötet är i klubblokalen, Vångavallens huvudläktare. Observera att träningen den kvällen är 
inställd!
Syftet med föräldramötet är att informera om klubbens verksamhet, att ta del av synpunkter från er föräldrar samt att gemensamt diskutera vad vi kan göra bättre! Vårt mål är att erbjuda något bra, spännande och lustfyllt för ungdomarna. För att uppnå detta ser vi gärna att ni som förälder kommer till mötet och ger er syn på hur ni upplever friidrottsträningen. 
Den verksamhet vi bedriver sker med ideella krafter. Föreningen fungerar tack vare att många engagerade bidrar med det man mäktar med. När många hjälps åt blir vars och ens insats hanterlig och det blir roligt att arrangera tävlingar och andra evenemang. Men för att det ska fungera även fortsättningsvis behövs det frivilliga krafter som kan tänka sig att hjälpa till, i stort eller smått. Och 
vi ser så klart gärna att fler engagerar sig, att fler upptäcker hur roligt det är att vara med och bidra för att våra ungdomar ska få så bra verksamhet som möjligt!
På mötet den 14 mars kommer det finnas representanter från styrelsen och från tränarna. Funderar du något över mötet eller har du någon särskild fråga du vill ta upp kan du höra av dig till någon av tränarna eller till undertecknad.

Välkomna!
Mats Sjölin
Ordförande
IFK Trelleborg Friidrott
Mejl: This is a mailto link

Skribent: Kjell Hansson

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info