Hoppa till sidans innehåll

Dags för Trelleborgsspelen

27 MAJ 2018 09:43
DAGS IGEN FÖR TÄVLING – DÅ BEHÖVS FUNKTIONÄRER!
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2018 09:45


Lördagen den 9 juni är det dags för Trelleborgsspelen, vår största på Östervångsstadion men en tävling som är öppen för alla som tränar friidrott. 

För vår planering vill vi få besked i förväg om Du har möjlighet att hjälpa till och i vilken omfattning! Skicka detta till This is a mailto link. Har Du frågor kan du använda samma adress.

Hjälps vi åt går det lättare! Hur kan Du bidra?

Den verksamhet vi bedriver sker med ideella krafter. Även en liten tävling kräver många funktionärer. Om vi hjälps åt blir vars och ens insats hanterlig och det blir roligt att arrangera tävlingar.

Det behövs inga särskilda förkunskaper för att hjälpa till, instruktioner ges på plats. Om man som förälder ändå är på plats för att följa sitt barn går det kanske att också hjälpa till med att mäta ett hopp, att rulla tillbaka kulan, att klocka en löpning eller något liknande. Detta vill vi ha hjälp med!


Praktisk information inför tävlingen

Tidsprogrammet och annan information för Trelleborgsspelen kommer att publiceras på vår hemsida: https://www.trelleborgfriidrott.com/Arrangemang/Trelleborgsspelen/. Första start är preliminärt tänkt att vara klockan 9.00 och till löpgrenar måste man vara på plats senast 45 minuter innan för avprickning. Till teknikgrenarna sker upprop 15 minuter innan tävlingsstart i den grenen. Deltagandet i tävlingarna är kostnadsfritt för medlemmar i IFK Trelleborg Friidrottsklubb. Anmälan sker online via hemsidan.

Våra arrangemang är en förutsättning för klubbens ekonomi!

Det ekonomiska överskott vi får från våra arrangemang är en förutsättning för att kunna bedriva en bra verksamhet till låga medlemsavgifter. Men det förutsätter att frivilliga hjälper till, nu närmast gäller det Trelleborgspelen och Trelleborgsloppet där behovet är stort.

Om du redan nu vet att du kan hjälpa till under Trelleborgsloppet den 25 augusti får du väldigt gärna meddela detta redan nu, det underlättar vår planering!

Mats Sjölin, Ordförande, IFK Trelleborg Friidrottsklubb

Skribent: Kjell Hansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info