Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kalvin Kalvin

Hämta nummerlappar i förväg!

05 MAR 2013 22:29
Hämta nummerlappen på lördagen den 11.e maj på Intersport.
Du kan även efteranmäla dig den 11.e. Kostar som vanlig efteranmälan: 120 kr/knatare, men du sparar tid på måndagen och du kan utnyttja rabatten på Intersport på lördagen.
  • Skapad: 05 MAR 2013 22:29

Vi vill underlätta för föräldrar och andra som har svårt att hinna i tid på måndagen den 13.e, så redan på lördag 11 maj kl 11-14 på Intersport på Valen i Trelleborg kan du hämta ut nummerlappar till Kalvinknatet i Trelleborg 13 maj.

Den 11 maj  får du också 20% rabatt på Intersport Trelleborgs sortiment (ej beställningsvaror) om du visar upp kalvin-nummerlappen i kassan!
Det går även att efteranmäla ytterligare knatare den 11.e på samma sätt som på dagen för knatet. 
För att få ut nummerlappen behöver du uppge nummer och namn på de som skall springa, alternativt om du uppger den email-adress du anmälde med. 
Har du fått startnummer så har betalningen gått genom och du behöver alltså inget kvitto på betalningen.
Genom att hämta ut nummerlappen på lördagen slipper du stå kö på måndag eftermiddag för att få ut nummerlappar. Du kan, som tidigare, fortfarande hämta ut nummerlappen på måndagen den 13:e, dagen för knatet. Om du hämtar ut lappen på lördagen har vi dock inga lappar i reserv; om du ber någon annan hämta ut lapp åt dig, se till att du får den i tid :)
Vi delar endast ut lappar till Kalvinknatet som går i Trelleborg.
För er som anmält 4e och 5e-klassare vill vi samtidigt påminna om att vi har gjort en förändring i starttiderna gentemot den information som gått ut i den den tryckta informationen.
Alla i årskurs 4, pojkar och flickor blandat, startar kl 19.30 medan alla i årskurs 5, pojkar och flickor blandat, startar 19.45.
Mer info får du på 
This is a mailto link

 

 

Från och med 2013 använder vi ett gemensamt anmälningssystem för Kalvinknatet där man anmäler sig, betalar och får sitt startnummer on-line. Anmälninglistor via email kan därför inte tas emot längre. All anmälan måste ske vi den särskilda anmälnings- och betalningsidan. Fortfarande är det möjligt att mot förhöjd avgift efteranmäla på plats, men då bara indviduellt. Om Kalvinknatet 13 maj i Trelleborg

Vad väntar du på? Anmäl direkt!  (fordrar betalkort/internetbank)

Skribent: Kjell Hansson

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info