Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nyberg målgångsbild

Sylvesterloppet


Sylvesterloppet 2021 - förhoppningsvis som vanligt

I år räknar vi med att kunna genomföra Sylvesterloppet som vanligt, men vi följer utvecklingen och kommer naturligtvis att rätta oss efter eventuella ändrade riktlinjer. Håll avstånd vid start och mål och stanna hemma om du har sjukdomssymptom!

Och som vanligt kommer vi att servera blåbärssoppa vid målet. Tänk på att hålla avstånd även när ni hämtar blåbärssoppan, det kommer att finnas så att det räcker till alla! 

Sylvesterloppet arrangeras - förstås! - på morgonen på årets allra sista dag med start ute i Albäck 10.35 och med målgång vid Dalköpingeån 7 km österut se karta

Sträcka är 6915 m på asfalt och stensatta gator.

Loppet går på gator och trottoarer som inte är särskilt avstängda utan är öppna för allmänheten och normal trafik. Deltagare springer på egen risk och på eget ansvar.

Anmälan och betalning på plats, 100 kr.  Men du kan även köpa biljett utanför Intersport på Valen den 29/12 mellan 17 och 19. Vi tar kontanter/Swish/kort.

Starten sker 10.35 precis vid Albäcksån, som ligger i slutet på Stavstensvägen. Undvik att köra Stavstensvägen utan parkera/hoppa av vid Albäckshallen och gå sista biten. Om du inte köpt biljett på Intersport, var ute i god tid!

Se Karta google maps, här ser du sträckning och rekommenderad parkeringsplats.
Efter målgång så kan du antingen ta linje 2 till Trelleborgs Central och därifrån linje 1 till Albäckshallen, eller 146 till Persåker.
Eller som många gör; be om skjuts tillbaka till Albäck, det är många som skall tillbaka.
 

Förresten, bland löparna lottar vi ut 3 stycken Citykort à 300 kr vilket Trelleborgs Citysamverkan har haft vänligheten att skänka! 

Information: This is a mailto link

Uppdaterad: 31 DEC 2017 13:36 Skribent: Kjell Hansson

Postadress:
IFK Trelleborg Friidrottsklubb - Friidrott
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Besöksadress:
Vångavallen, Östervångsvägen
23155 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641010166
E-post: ifk.trelleborg@telia...

Se all info